Karen Ozmec og Søren Bjælde22. august - 20. september 2020

"tegne, tegne og tegne

Lørdag 22. august åbner udstillingen ”tegne, tegne og tegne” med Karen Ozmec og Søren Bjælde

I forbindelse med åbning af udstillingen, vil der ikke blive afholdt den sædvanlige fernisering” men man samles på det grønne område, hvis vejret tillader det og dernæst lukkes ind i udstillingslokalerne, max. 15 ad gangen.

Vi håber, trods den noget alternative fernisering, at man vil møde op og støtte den lokale kunst.

 Bjælde og Ozmec tegner og fortæller – det de ser og hører. Det der hentes frem fra dunkle steder i deres krøllede hjerner, og fra gryden med viden og erfaringer. Det uhøjtidelige element vil være en opmuntring til at kaste sig ud i at tegne, tegne og tegne.

Karen Ozmec siger: Jeg TEGNER før jeg TÆNKER – langt ude kan det minde om at drømme, – her planlægger man heller ikke på forhånd. Det løber ud af pennen og ned på papiret – ikke alt giver ingen mening, men noget er genkendeligt og brugbart – det tegner jeg videre på.

I TEGNEBANKEN gemmer jeg alle mine små skitser.  Når jeg har brug for en bestemt figur, kan jeg måske finde den i Tegnebanken.  Jeg tilretter figuren og sætter den ind i en ny sammenhæng, hvor den får en ny ”rolle”.

Søren Bjælde tegner “Dagligdagens oplevelser og tanker og mareridt der fastholdes på papir ved hjælp af pen og tusch.”

Udstillingen kan ses fra lørdag den 22. august i Vejle Kunstforenings udstillingssted Vejle Mølle Søndermarksvej 1, 7100 Vejle. onsdag til søndag fra kl. 12 – 16 frem til og med den 20. september

Der er fri entré