Årskalender

Få overblik over udstillingskalenderen 2019.Åbning af ny udstilling kl 11.00 - 16.00 – gratis adgang.

12.01. – 10.02. 2019

Kirke Hundevad Meng

Installationskunstneren er vokset op i et kreativt og musikalsk hjem i Vejle og har taget afgangseksamen i 2015 fra Kungliga Kunsthôgskolan i Stockholm. Hun arbejder især med skulpturudtryk i en conceptuel form og har udstillet flere gange sammen med kolleger. I dag bor Kirke i København og udstillingen er hendes første separatudstilling. Hun er også kendt som Cecilie Sørensen.

16.2. – 17.3. 2019

Birgit Kirke

Birgit Kirkes opvækst på Færøerne har sat dybe spor i hendes sjæl og givet noget, som hun har svært ved at forklare med ord. Naturen, vejret, lyset, stilheden, stormene, fjeldene, havet, skyerne.Der er både abstrakte og figurative elementer i hendes malerier, som skaber en form for genkendelse med reference til naturen.
Birgit Kirkes kunstneriske praksis omfatter maleri, grafik, tegning og skulptur.

23.3. – 17.4. 2019

Hanne Schmidt

Kunstneren finder sine motiver på efterladte steder, interiører og rum i mere eller mindre forfald. Beskueren ledes gennem rum og ind og ud af døråbninger, trapper og endeløse gange. Forskellige spor og efterladenskaber vidner om et levet liv. Der balanceres mellem skønhed of forfald, mellem det figurative og abstraktionen.

4.5. – 8.6. 2019

Thomas Juul Jensen

Thomas er uddannet arkitekt og har bl.a. arbejdet i Bjarke Ingels Group. Han har nære familierelationer til Vejle, men bor nu i Italien, hvor han arbejder som billedkunstner. Menneskefiguren er ofte udgangspunkt for billederne, der er udført i en helt speciel og karakteristisk stil i forskellige teknikker. Thomas har flere udstillinger bag sig såvel i Italien som Danmark.

15.6. – 4.8. 2019

Grafisk Værksted Vejle

Grafisk Værksted Vejle, en forening af professionelle og aktive kunstnere samt folk, der brænder for det grafiske udtryk.

31.8. – 29.9. 2019

Lars Ravn

Den unge vilde fra Vejle bliver 60 år og fylder Møllen med fantasi, energi og ironi. Farverne er stærke og motiverne påtrængende. Ravn viser gamle såvel som helt nye værker udført i Xiamen i Kina, hvor kunstneren bor.. På Vejle Kunstmuseum vises samtidig et udvalg af museets værker iscenesat af Ravn.

5.10. – 10.11. 2019

Anneline Schjødt Pedersen

Kunstneren arbejder med dybtryksgrafik i små oplag, fortrinsvis koldnålsraderinger og stregætsning, men også collografi. Motivverdenen er abstrakt, til tider med figurative elementer. Den er båret af små fortættede, intime fortællinger, der er åbne for fortolkning. En stor verden, ofte i et lille format.

16.11.- 15.12. 2019

KUNSTjulemarked 2019

Et stemningsfyldt Kunstjulemarked med et bredt udsnit af lokale og udenbys kunstnere, der udstiller med en smuk samling af keramik, grafik, foto, kunsthåndværk og billedkunst.