KUNSTjulemarked i Møllen17. november - 16. december 2018

KUNSTjulemarked i Møllen

Det er snart Jul – og kunsten er at finde den helt rigtige julegave til vores nærmeste.

Vejle Kunstforening slår traditionen tro alle døre op og inviterer indenfor til KUNSTjulemarked lørdag den 17. november kl. 11

Vejle kunstforenings Julemarked er ikke helt som alle de andre – her vil du kunne finde unikke advents -, jule, værtinde,” eller behold selv gaver” med kun det bedste af billedkunst og kunsthåndværker af nøje udvalgte kunstnere.

Man vil blandt andet kun se billeder af Bodil Tanderup Pagh, der har hentet inspirationen i naturen omkring Vejle Fjord til sine lyriske og let abstrakte landskabsbilleder, Dorit Knudsen med sin elegante keramik, Jette Reinert, hvis billeder oser af poesi, eventyr og en art kosmisk rejse, knivmager Steffen Jarl med sine enestående knive, der hver i sær har sin helt egne historie, STINE P´s kunsthåndværk inden for smykker og læder, Won Wood Original der med sin lidenskabelige proces skaber kunstneriske og nostalgiske produkter indenfor træ, Emily Bergstrøm med sin hånddrejet keramik i stentøj, Dorit Rasmusson med sine unika smykker, som ofte opstår i selve processen, hos RAS SMYKKER vil der også være mulighed for at få lavet nye smykker af gammelt sølv eller guld, Doris Tiedemann med billedkunst og Birkelund keramik.

Tag familie og venner under armen og kom forbi til et julehyggeligt KUNSTjulemarked og find den oplagte julegave til den der har alt, eller den som vil blive overrasket over en enestående gave under juletræet.