Årskalender

Få overblik over udstillingskalenderen 2018.Åbning af ny udstilling kl 11.00 - 16.00 – gratis adgang.

13.1.-18.2. 2018

Roelof de Roo

Med udgangspunkt i egne fotos af Limfjordslandskaber, københavnske bygninger og togstationer maler hollandskfødte de Roo symbolladede, stemningsfyldte og ofte foruroligende billeder.

24.2.-25.3. 2018

Dan Thuesen

”Marskens maler” er dus med naturen og skildrer landskabet omkring Højer med røde solnedgange, funklende grønne forårsfarver, vinterblege blåtoner, fugleflokke i træk, lave horisonter og høj blå himmel.

7.4.-6.5. 2018

Toni Larsen

Toni Larsens billedverden er en stadig leg med poesiens grundelementer. Hun udtrykker sig i forskellige teknikker: Maleri, grafik, skulptur, digte og lyd.

12.5. -10.6. 2018

Astri Luihn

Astri Luihns arbejde er kendetegnet ved en sanselig enkelhed, der føles befriende i forhold til den dominerende færøske ekspressionisme. Detaljer vises samtidig naturalistiske og abstrakte.

16.6.-5.8. 2018

Grafisk Værksted Vejle

Grafisk Værksted Vejle, en forening af professionelle og aktive kunstnere samt folk, der brænder for det grafiske udtryk.

18.8. -23.9. 2018

Zacharias Heinesen og Steinpreint med grafik af Marius Olsen.

Zacharias Heinesen er en central skikkelse i færøsk billedkunst, og som har sat sig dybe spor i den færøske kunsthistorie. Hans kompositioner med kantede fjelde og huse i klare farver, har på det nærmeste dannet skole inden for færøsk kunst. Han blev uddannet på kunstakademierne i Reykjavík, og København.

Marius Olsen arbejder hovedsagelig som grafiker og er uddannet på kunstskoler i Finland og Sverige. I hans produktion ser man en række selvportrætter, der besidder en helt særegen poesi. Som grafiker eksperimenterer Marius Olsen med sammenblandinger af forskellige grafiske teknikker, og hans værker er meget forfinede og raffinerede.

6.10.-11.11. 2018

Mai-Britt Schultz

”Jeg er en engageret terpentinheks fra Provins Danmark med uendeligt mange jern i ilden”. Sådan præsenterer maleren, tegneren, underviseren og foredragsholderen fra Kragekær på Tåsinge sig.

17.11.- 16.12. 2018

KUNSTjulemarked

Et stemningsfyldt Kunstjulemarked med et bredt udsnit af lokale og udenbys kunstnere, der udstiller med en smuk samling af keramik, grafik, foto, kunsthåndværk og billedkunst.