KUNSTjulemarked i Møllen18. november - 10. december

KUNSTjulemarked i Møllen

Lørdag den 18. november 2017 kl. 11 slår Vejle Kunstforening dørene op til et hyggeligt og farverigt julemarked i den gamle mølle på søndermarken.

På dette nistrede og singulære julemarked vil man bl.a. kunne se et bredt udsnit af lokale og udenbys kunstnere der udstiller med en smuk samling af keramik, grafik, foto og billedkunst.

Man vil bl.a. kunne se arbejde af Kaare Deichmann, Karen Thomassen, Marianne Sommer, Gerd Bårdstrøm, Anni Haraldsen, Jette Holgersen, Dorthe Aggerholm, Hans Kaare og Albert Bertelsen.

På julemarkedet kan man tage det købte kunst med hjem med det samme og ikke, som ved de sædvanlige kunstudstillinger først hente når udstillingen er slut.

Der er åbning af julemarkedet lørdag den 18. november kl. 11. i Vejle Kunstforenings udstillingssted Vejle Mølle Søndermarksvej 1, 7100 Vejle, og herefter onsdag til søndag kl. 12 – 16 frem til den 10. december

Der er gratis entré alle dage.